Site Overlay

Paper | scriptie | onderzoek support

Paper, scriptie, project:
klaar ermee!Papers en scripties schrijven en onderzoek doen. Onderdeel van vrijwel elke studie. Maar niet ieders favoriet.

Stel je nu een situatie en plaats voor waar je kan werken aan je bachelor- of masterscriptie, een weekje of nog wat langer. Jij, je laptop, data en literatuur, en rust. Plus: aandacht en support wanneer je dat nodig hebt.

Klinkt dat goed? Dan is dit studieretreat met scriptiehulp precies iets voor jou.

Lees of download de PDF in het Nederlands hier


Wat is het precies?

Allereerst: een rustige en inspirerende omgeving in een rustige, groene vallei die je de mogelijkheid biedt prettig en efficiënt te werken aan je project. Tel hierbij op de persoonlijke en professionele hulp, en als er andere studenten zijn de kans je werk met hen te bespreken. Je hebt profijt van onze expertise qua inhoud en onderzoek, en onze ervaring met inhoudelijke en structurele support in een palet van onderwerpen en disciplines, van sociale wetenschappen en onderwijs tot bestuurskunde, economie, politiek en (dier)geneeskunde. Plus: lekker weer, veel licht, en frisse lucht. Precies wat je nodig hebt om vooruit te komen.

Je verblijft in ons landhuis in Alcalalí in één van onze kamers als ‘part of the family’. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Koffie en thee zijn de hele dag beschikbaar, en we houden je energieniveau op peil met snacks. Ook de transfer van en naar het vliegveld (Alicante of Valencia) is inbegrepen. Jij neemt gewoon je boeken, laptop, data en ander materiaal mee, zodat je alles hier hebt wat nodig is om te werken aan je project.

Als je wilt, kun je een pauze nemen en het dorp rondwandelen of de berg oplopen. Ons landhuis biedt ook verschillende relaxruimtes, een pooltafel, een buitenzwembad, olijfgaard, lounges en een minigym. Voor meer info:Castell de la Solana 

Wil je wat extra hulp van tevoren of naderhand? Bijvoorbeeld met het structureren van je literatuuronderzoek, theoretisch kader, APA of redigeren? Of zoek je enkel korte hulp om jezelf op het juiste spoor te krijgen of houden, omdat je niet nu een hele week nodig denkt te hebben? Dan kun je het Support+ Pakket kiezen: 10 uur support met tekst, structuur en andere knelpunten (bijvoorbeeld via Skype, WhatsApp en mail).


Zie je het zitten?

Dit studieretreat voor scriptiehulp of ondersteuning bij andere projecten is het gehele jaar door beschikbaar. Stuur gewoon even een berichtje als je specifieke data of vragen hebt.

Het pakket bevat je verblijf voor een week, maaltijden, airport transfers, en natuurlijk de professionele support, voor slechts €1595. Het Support+ Pakket kost €399.

Scriptie hulp

Met dit studieprogramma krijg je het gedaan.


Testimonials
Saskia, MSc cognitive psychology, University of Amsterdam“Deze scriptiehulp was een perfecte oplossing voor mij! De hulp helpt niet alleen bij het schrijven, maar ook in het mentale proces dat er komt kijken bij een scriptie. Het motiveerde me en activeerde om een interessante en mooie scriptie af te maken waar ik trots op ben.”

Lachlan, B.MIC (Media, Information & Communication), Amsterdam University of Applied Sciences

“Ik had een goed concept in gedachte, maar het was lastig om de ideeën om te zetten in iets concreets op papier. Na allerlei proefversies vroeg ik om hulp. Samen hebben we het concept verder opgezet en de juiste aanpassingen gedaan om weer op het goede spoort te komen, en uiteindelijk kan ik het prima afronden!”

Scriptie hulp
Victoria, BA Hospitality Management, Hotelschool The Hague

“Na mijn scriptie een aantal jaar vooruit te hebben geschoven, werd het een flinke last op mijn schouders. Met wat geluk kwam ik met maarten in contact, die me motiveerde de boel weer op te pakken waar ik het laten liggen. De weg die ik kwijt was, gaf hij me terug, en hij hielp me beter dan mensen op de hotelschool. Dankzij Maarten’s hulp kon ik eindelijk afstuderen.” 

Contact

Neem gerust contact met me op via contact@maartenmatheusvanhouten.com of LinkedIn.

Scroll Up